home|over Synensis|contact |login
Flexibel, minder risico’s en ...
geen zorgen over bijzaken!
 

Stel, je beschikt over voldoende goed gemotiveerd en gekwalificeerd personeel, dat je zo flexibel mogelijk wilt inzetten. En je wilt je richten op je core business, zonder teveel administratieve rompslomp. Dan is payrolling de ideale oplossing.

Hoe werkt payrolling? Je bestaand of nieuw aan te nemen personeel komt bij Synensis op de loonlijst. Je blijft zelf bepalen wie je aanneemt en met welke arbeidsvoorwaarden, maar wij worden juridisch – zeg maar: op papier – werkgever. Dat betekent, dat wij de complete personeelsadministratie, alle arbeidsrechtelijke taken en risico’s van je overnemen. Zo verzorgen wij o.a. de tijdige betaling van salarissen en het inhouden en afdragen van loonbelastingen en sociale premies.

Geschikt voor ieder arbeidsverband. Payrolling is geschikt voor nieuw aan te nemen personeel en medewerkers die reeds bij je in dienst zijn, zowel voor vast personeel als tijdelijke arbeidskrachten, uitzendkrachten, freelancers enz.

De belangrijkste voordelen van payrolling:

  • flexibel: je zit niet vast aan arbeidscontracten, want de medewerkers ontvangen een arbeidsovereenkomst op basis van de geldende NBBU CAO. Daardoor kun je je personeel langdurig flexibel inzetten.
  • geen risico’s: als juridisch werkgever nemen wij de arbeidsrechtelijke, sociale en fiscale risico’s van je over. En bij ziekte zijn alle loonkosten en risico’s voor onze rekening.
  • minder administratie: wij verzorgen de complete administratie van het hele traject, van de personeelsadministratie tot en met de contacten met de fiscus, UWV en arbodienst.

Nieuwsgierig geworden?

Je ziet, over payrolling valt veel te vertellen en het gaat te ver om via deze site op alle details in te gaan. Maar bel of mail ons, dan ontvangt je een complete set documentatie met alle noodzakelijke informatie. Of maak vrijblijvend een afspraak, want wij komen het ook graag aan je uitleggen.

diensten

  ICT-detachering >
  uitzenden >
  werving & selectie >
  werken & leren >
< payrolling  
  contractbeheer >
of ben jij toch kandidaat? >
copyright | disclaimer | privacy statement